Dekorproffset.se är ett varumärke ägt av Invencio AB (559181-1210). Invencio AB eller "Framtidsverkstan" som vi brukar kalla oss jobbar med tillverkning av prototyper och maskiner framförallt inom automation.

Dekorproffset är ett utskott i Invencio-familjen som tillverkar frigolitlister och stuckaturer. Vi tycker att priserna för dessa produkter är alldeles för höga på marknaden idag. Vi tycker att alla ska ha råd med att pynta sina väggar och tak med stuckaturer. Detta kan vi åstadkomma genom tillverkning av våra egna maskiner och köpa råmaterial som produceras lokalt. Våran tillverkningsprocess tillåter anpassning av produkterna efter önskemål, vill man ändra något i profilerna så går det att kontakta oss så kan vi tillverka unika produkter efter dina behov utan extra kostnad.

Våra lister gör sig hemma i såväl villor som lägenheter. Vi jobbar hela tiden med att experimentera med nya profiler och lägger upp nya produkter nästan varje dag. Våra profiler designas efter både klassiska och mer moderna stilar.

Vår Affärsidé är att vara minst lika bra som alla andra fast till ett lägre pris, så därför håller vi en prisgaranti utan dess like. Vår prisgaranti bygger på likvärdig produkt, hittar du en produkt på den svenska marknaden som har samma mått som våran och den mot förmodan skulle vara billigare så kommer vi möta det priset. Prisgarantin gäller även lister i trä.

Vår kundtjänst är öppen vardagar 08.00-17.00

Telefon
079 301 27 09

E-mail
info@dekorproffset.se

FÖRETAGSUPPGIFTER

Invencio AB
Lastageplatsen 3
291 53 Kristianstad
Org.nr 559181-1210